Inrichting van uw Medische praktijk

Vraag uw offerte

Onze recente realisaties

De inrichting van uw wachtzaal of medische praktijk:
uw visitekaartje

De inrichting van uw wachtkamer of medisch kabinet

De wachtzaal of medisch kabinet is vaak het eerste dat patiënten te zien krijgen als ze op afspraak komen bij de tandarts, dokter, kinesist of andere medische specialist. De eerste indruk die u dan wil nalaten, hoort net als uw service professioneel, clean en verzorgd te zijn. Wij zijn ervaren in de inrichting van wachtkamers en medische praktijken, van ontwerp tot realisatie.

Custom-made inrichting van uw praktijk: onze zorg

Als u de inrichting van uw onthaal, wachtkamer of medische praktijk aan ons toevertrouwt, gaan we steeds voor professioneel maatwerk van A tot Z: we zorgen voor een praktische en slimme indeling, samen met meubilair op maat en die juiste final touches voor een totaalplaatje dat werkt. Nog voor we aan de slag gaan, bieden we u met een 3D-plan een kijkje in het uiteindelijke resultaat van uw wachtkamer, onthaal en medische praktijk.

Expertise, kwaliteit en flexibiliteit

Wij begrijpen maar al te goed dat uw tijd kostbaar is. Geruggensteund door een jarenlange knowhow houdt het team van Artipharma de vinger aan de pols om uw project snel én goed klaar te hebben. Naast kwaliteit leggen we flexibiliteit aan de dag: ook na sluitingstijd kunnen wij de inrichting van uw wachtzaal, onthaal en medische praktijk realiseren.

Vraag uw offerte