top of page

UW SPECIALIST IN APOTHEEKINRICHTING VAN IDEE TOT DESIGN

UW APOTHEEKINTERIEUR OP MAAT

Een apotheekinterieur zo inrichten dat het uw klanten uitnodigt terug te komen, opgebouwd uit grensverleggende ideeën, een naadloze toepassing van de laatste nieuwe trends en toonbeeld van kwaliteit, betrouwbaarheid, organisatie en klasse: dat is waar we bij Artipharma naar streven.

Ontwerp van apotheekinterieur

De inrichting van uw apotheek volgens uw imago en visie

Bij Artipharma creëren we niet eenvoudigweg het zoveelste typische apotheekinrichting in de rij. We realiseren uw eigen apotheek die niet alleen vandaag, maar ook morgen niet-alledaags en toch tijdloos is. Een inrichting van uw apotheek dat in het verlengde ligt van uw imago en visie, zo gepersonaliseerd als het maar kan.

 

Deel met ons uw toekomstplannen voor uw apotheek!

Apotheekinterieur ontwerpen en uittekenen

Wie zit er rond tafel voor uw apotheekinrichting?

Het team dat zich buigt over uw op maat gesneden project zijn getalenteerde vakmensen die steeds in direct contact met u staan en elk onderdeel op en top vormgeven: jonge en ervaren binnenhuisarchitecten delen hun vakkennis en creativiteit. Meubelmakers zijn volop in de weer voor uw apotheekinrichting op maat in eigen atelier, volledig uitgerust om topkwaliteit af te leveren. En last but not least: ook u bent onsmisbaar in ons team! Want hoe gespecialiseerd we ook zijn, zonder u kunnen we geen apotheekinterieur op maat van uw wensen tot leven brengen. En dat is nu precies waar we voor staan.

VOLG ONS OP FACEBOOK EN ONTDEK DAAR NOG MEER FOTO’S VAN ONZE RECENTE PROJECTEN.

bottom of page