top of page

PROFESSIONEEL
MAATWERK VAN
A TOT Z

IN 6 STAPPEN NAAR UW APOTHEEKINRICHTING OF INRICHTING VAN UW MEDISCH KABINET OP MAAT. ARTIPHARMA ONTWERPT EN BOUWT UW PERFECTE APOTHEEKINTERIEUR OF INRICHTING VAN UW WACHTZAAL EN MEDISCHE PRAKTIJK IN 6 WELDOORDACHTE STAPPEN:

1. Wat verwacht u van uw apotheekinterieur of inrichting van uw medische praktijk?

Alles begint met een goed gesprek. Hierin gaan we op zoek naar uw wensen, noden en verwachtingen voor de ideale inrichting van uw apotheek of medische praktijk.

2. Hoe groot wordt uw toekomstige apotheek of medische kabinet?

Geen maatwerk zonder de exacte afmetingen te kennen van uw ruimtes. We komen graag bij u langs om alles tot in de puntjes op te meten.

3. Hoe zal uw apotheekinrichting of praktijk er uiteindelijk uitzien?

Onze interieurarchitect maakt een voorontwerp voor u. Dankzij een 3D-ontwerp krijgt u een realistisch beeld van uw toekomstige apotheekinrichting of medische praktijk.

4. Hoeveel zal uw apotheekinterieur of inrichting van uw medische praktijk kosten?

U ontvangt van ons een gedetailleerde offerte op maat, zodat u een zicht krijgt op het totale kostenplaatje. Geen onaangename, enkel aangename verrassingen voor u!

5. Zijn er nog aanpassingen nodig aan de inrichting van uw apotheek of medische praktijk?

Dat is perfect mogelijk. We bespreken uw gewenste aanpassingen en voeren ze met de grootste zorg uit.

6. Hoe worden uw wensen vertaald in het perfecte apotheekinterieur?

Uw persoonlijke vertegenwoordiger volgt samen met de interne productieverantwoordelijke de werf op zodat de inrichting van uw apotheek, wachtzaal of medische praktijk gerealiseerd wordt zoals u die voor ogen had.

VRAAG UW OFFERTE

bottom of page